Om oss | Om oss

Swedish Rental

Vi är branschföreningen för Sveriges Rentalföretag.

Vi erbjuder tjänster för hela rentalsektorn i Sverige.
Medlemmarna med sin yrkeskunskap och engagemang är föreningens bas. Som förening är vår uppgift att  företräda och driva våra medlemmars gemensamma intressefrågor gentemot myndigheter, uppdragsgivare, media, andra intressenter och aktörer i branschen. Frågor som är viktiga för det dagliga arbetet såväl som för branschens utveckling.

Vi utvecklar partnerskap med branschens leverantörer och har ett brett kontaktnät i Sverige samt nära samverkan med organisationer i Europa och USA. SR är helt fristående från arbetsgivar- och arbetstagarorganisationer men dessa ingår i vårt nätverk tillsammans med branschens andra intressenter.


OM OSSOm Rental

Fördelar med Rental

Många tänker spontant "maskinuthyrning " när man talar om rental.
Men när du som kund väljer en av våra medlemmar som din leverantör får du idag tillgång till så mycket mer.
Sveriges rentalbolag tillhandahållande sina kunder många tillhörande kringtjänster som komplement till en nyservad och uppdaterad maskinpark som följer branschen riktlinjer och gällande lagstiftning.

LÄS MER

OM OSSMedlemmar

Våra medlemmar

Våra medlemsföretag representerar hela Sverige bredd av Rentalbolag och utgör navet i vår förening. Läs mer om våra medlemmar och om hur ni som företag blir en av oss

LÄS MER

OM OSSPartners

Våra partners

Som leverantör till Rentalbranschen har man möjlighet att bli Partner till Swedish Rental. Vi arbetar i nära samarbete mellan medlemmar och partners för att tillsammans utveckla branschen.

LÄS MER